Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen

KRUMBLE Nauwkeurige Weegschaal | 0,01 gram precisie weegschaaltje tot 200 gram | Perfect voor o.a. kruiden, goud & juwelen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: KRUMBLE| Barcode: 0644221272091

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
HomeLivi
HomeLiving NL
Nu besteld, woensdag in huis € 9.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Met een precisie weegschaal wordt het exact afmeten van verschillende meeteenheden een gemakkelijke klus. Deze gadget is niet alleen geschikt voor (thuis)koks, maar ook voor sporters, juweliers en barista’s. De Krumble grammen weegschaal werkt namelijk perfect voor het wegen van edelstenen, goud, koffie of thee, kruiden, supplementen zoals creatine en eiwitpoeder of alle andere items die je nauwkeurig wilt afmeten.

Dit precisie weegschaaltje is van het Nederlandse kookmerk Krumble en voldoet daarom aan alle kwaliteitseisen. Wij weten hoe belangrijk het is dat je producten nauwkeurig worden gewogen. Stel je gaat een taart bakken en de ingrediënten zijn niet exact afgemeten, dan kan dat grote gevolgen hebben voor het eindresultaat. De taart zakt in, stijft niet op of heeft niet de juiste smaak. Ook wil je niet te veel of te weinig (uit)betalen voor goud, edelstenen of andere waardevolle eenheden. Daarom zijn onze producten uitvoerig getest alvorens ze naar klanten worden verstuurd.

De Krumble micro weegschaal werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen) en is voorzien van een digitaal display. Dit beeldscherm is verlicht en daardoor ook makkelijk af te lezen in ruimten die onvoldoende belicht zijn. Om krassen te voorkomen is de precisieweegschaal voorzien van een transparant beschermkapje. Ook na veelvuldig gebruik blijft het product er als nieuw uitzien. Kortom kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Precisie Weegschaal specificaties:
- Capaciteit: 200 / 0,01 gram.
- Eenheden: g, tl, oz, ct, gn
- Aan/uit: na 60 seconden valt hij automatisch uit.
- Display: met achtergrond verlichting
- Batterijen: 2 AAA baterijen.
- Afmeting weegschaal: 12 x 6 x 2 cm
- Afmeting weegplatform: 5 x 5.5 cm

Functies van Krumble Grammen Weegschaal:
- Tare: Met de Tare functie zet je eenvoudig het gewicht terug op 0. Bijvoorbeeld als je meel wilt wegen, meet je dit meestal in een kom. Deze kom wil je niet meewegen in het totaalgewicht. Daarom zet je eerst de precisieweegschaal aan, plaats je de kom op het platform en druk je tare in. De weegschaal rekent dan het gewicht van de kom niet mee, waardoor je het gewicht van de meel of ander supplement exact afweegt.
- PCS: is een afkorting van Pieces ofwel het aantal. Door deze optie kun je eenvoudig het aantal stuks bepalen en hoef je niet handmatig te tellen. Het aantal dient hiervoor hoger te zijn dan 25 stuks en het dient om identieke producten te gaan.
- Light: Door op deze knop te drukken, zet je de verlichting van de precisieweegschaal aan of uit.
- Units: Hierdoor is het mogelijk om tussen verschillende meeteenheden te wisselen. Kies bijvoorbeeld voor g, tl, oz, ct of gn. De weegschaal meet vervolgens in de eenheid die je hebt ingesteld. Een verdere toelichting over de meeteenheden staat onderaan deze pagina.
- ON/OFF: Dit knopje gebruik je om de precisieweegschaal in- of uit te schakelen. Na 60 seconden van inactiviteit schakelt het weegschaaltje vanzelf uit.

Meeteenheden:
- G: Staat voor Gram, de populairste eenheid in Nederland en België.
- Tl: Staat voor Tola en is een Aziatische meeteenheid die vooral werd gebruikt voor het afwegen van granen, zaden en munten. 1 tl is omgerekend 11,66 gram.
- Oz: Wie veel gebruikmaakt van Engelstalige receptensites zal de meeteenheid Ounce regelmatig tegenkomen. Een ounce is circa 28,35 gram.
- Ct: Wordt gebruikt om edelstenen en goud af te wegen en is beter bekend als Karaat.
- Gn: Is een meeteenheid die gelijk staat aan 65 microgram.

Eigenschappen

Kleur zilver
Materiaal Kunststof
Batterijen nodig Ja
Batterijen meegeleverd Nee
Met afneembare kom Ja
Product breedte 6,2 cm
Product hoogte 12 cm
Product lengte 2 cm
Gewicht 110 gram
Weegnauwkeurigheid 0,01
Digitale indicatie Ja
Automatische uitschakeling Ja
Vaatwasserbestendig Nee
Type batterij AAA
Verpakkingsinhoud Weegschaaltje 0,01 x 200 gram Gebruiksaanwijzing
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Pick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantie 2 jaar
Aan-uit schakelaar Ja
Aantal consumenteneenheden (CE) 1
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Aanvullende functies Mooi design
Accu/batterij code AAA
Accu/batterij model Potlood
Accu/batterij technologie Alkaline , NiMH
Analoog of Digitaal Digitaal
Breekbaar Ja
MPN (Manufacturer Part Number) 2225455EMPTM
Materiaal weegplatform Aluminium
Maximale weegvermogen 200 g
Met tarra functie Ja
Metrische of imperiaal standaard Metrisch , Imperiaal
Product gewicht 1 g
Voedingstype Batterij
Vorm Rechthoek

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews